Skip to main content
Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Izobraževalni center

Brezplačno 50-urno usposabljanje Oblikovanje prostora z rastlinami (cvetjem)

Spoštovani!

Vabimo vas, da se udeležite brezplačnega usposabljanja v oktobru in novembru, ki vključuje  (žal) samo zaposlene* osebe (tudi obrtnike, kmete) s področja Oblikovanje prostora z rastlinami (cvetjem).

Delavnice bodo obsegale teoretični in praktični del.  V okviru obeh usposabljanj bodo udeleženci pridobili:

  • spretnosti in znanja, (osnovna znanja oblikovanja prostorov z rastlinami (kako razporedimo in izdelamo cvetlične dekoracije v prostoru), in
  • tudi strokovna znanja (kompetence), ki bi zainteresiranim omogočale pridobitev NPK kvalifikacije Oblikovalec/oblikovalka prostora z rastlinami 2658603011 (prilagoditev programa).

Vsebine:

  • Načrtovanje izdelkov: značilnosti prostorov, cvetličnih izdelkov v prostoru, načel oblikovanja in kompozicije v prostoru (50 % teorije in 50% praktičnega dela).
  • Izvedba: materiali za oblikovanje prostora z rastlinami, pripomočki, orodja in tehnike dela, izdelava cvetličnih dekoracij (šopki, aranžmaji, venčki,nasadki) razporejanje v prostor (50 % teorije in 50% praktičnega dela).
  • Dokumentacija: fotografije, skice, tlorisi prostorov, barve v prostoru, primeri dobrih praks (50 % teorije in 50% praktičnega dela).

Usposabljanje bo potekalo med tednom v popoldanskem času od 16.00 do 19.10 ure. Prvo srečanje bo v ponedeljek, 8. oktobra 2018.

 Prijave in več informacij o usposabljanju na e–naslovu: mojca.sodin@hvu.si

*Udeleženci morajo ob prijavi za usposabljanje imeti status zaposlene osebe.

*možne so zamenjave tem med dnevi zaradi prilagajanja vremenskim razmeram

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja