Skip to main content
Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Srednja poklicna in strokovna šola

DIJAŠKA ORGANIZACIJA CELJE

Smo na novo ustanovljena neprofitna organizacija (DOC-Dijaška organizacija Celje), ki smo jo ustanovili dijaki v Celju. Njen glavni namen je delo v dobro dijakom celjskih srednjih šol. Za povezovanje med dijaki skrbimo s pripravo različnih dogodkov in v letnem načrtu imamo tudi organizacijo zabave za celjske srednješolce, ki jo nameravamo izvesti 13.1.2018. Naš glavni namen je, da bi z izvedbo zabave pridobili prepoznavnost naše organizacije in med seboj povezali srednješolce iz različnih srednjih šol. Zabava bo potekala v Play caffe-ju v Celju, kjer smo k sodelovanju povabili tudi znana glasbenika Nipke in Challe Salle, ki sta trenutno med mladimi zelo popularna.

Poleg prvega dogodka, ki ga bomo organizirali je v našem letnem načrtu tudi dobrodelni koncert v mesecu marcu, kjer bomo povabili k sodelovanju znane skupine in izvajalce v Sloveniji. Poleg dobrodelnega koncerta je v našem letnem načrtu tudi tržnica rabljenih stvari (med 26.3.2018 in 30.3.2018), Celjske dijaške igre (15.6.2018) in Back to school party, ki ga bomo izvedli v šolskem letu 2018/2019 in sicer 14.9.2018.

Dogodke bomo objavljali na našem spletnem omrežju na Facebooku in Instagramu, prav tako pa vas bomo tudi na spletni strani naše šole redno obveščali o prihajajočih dogodkih.

Dijaška organizacija Celje

Predsednica dijaške skupnosti ŠHVU Angelika Vasle

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja