Skip to main content
Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Višja strokovna šola, Ljubljanska cesta 97, 3000 Celje

Fotovizije 2020

Študentki 2. letnika SVKT Tija Dobravc in Tia Golob sta na natečaju v okviru razpisanega natečaja Javnega  sklada RS za kulturne dejavnosti prejele priznanje Fotovizije 2020 za področje fotografije. Iskrene čestitke študentkama in mentorici mag. Andreji Džakušič.  

Fotovizije 2020: NASPROTJA
Na razstavi se predstavlja 11 mladih fotografov in fotografinj, ki so sodelovali na natečaju za najboljšo fotozgodbo na temo Nasprotja. Fotovizije so že šesto leto del Festivala mladinske kuture Vizije.

Tia Šimenko Golob: Nasprotja vsakdanjika
Tia Šimenko Golob s Ptuja je študentka vizualnih komunikacij in trženja na Višji šoli za hortikulturo in vizualno umetnost Celje. Serijo Nasprotja vsakdanjika je opisala takole: Čeprav je zunaj bolezen covid-19, je v mojem vsakdanjiku veliko nasprotij. Zato sem se odločila za razlike v vsakdanu, kajti vidiš jih vsak dan, vendar jih velikokrat spregledaš ali pa ne polagaš pogleda na njih.

Tija Dobravec: Pot življenja
Tudi Tija Dobravec iz Kamnika je študentka na Višji šoli za hortikulturo in vizualne umetnosti v Celju. Serija fotografij Pot življenja je nastala v njenem domačem okolju. Za dodatne detajle in modele si je izbrala najbližje, saj je v času fotografiranja naloge in obveznosti morala povezati s sloganom »ostani doma«.
virtualno razstavo najdete na:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.