Skip to main content
Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Srednja poklicna in strokovna šola

Valentinovo tekmovanje dijakov in študentov iz področja hortikulture

Na šoli pripravljamo VALENTINOVO TEKMOVANJE za predizbor za najcvetličarko/najcvetličarja in najvrtnarko/najvrtnarja, ki bo potekalo v sredo, 13.2.2019 med 8.00 in 11.00 uroMateriale lahko pripravite na izbrano mesto že v torek, 12.2.2019. Vsi tekmovalci morajo do 26.2.2019 pospraviti in vrniti ves material.

Prvi trije uvrščeni iz vsakega področja bodo zastopali Šolo na državnem tekmovanju na sejmu Flora 2019. Tekmovanje bo potekalo na sejmu Flora v petek 15. marca 2019.

Predtekmovalna tema nosi naslov: PREBUJANJE NARAVE.

Področje cvetličarstva:  Fantazijska namizna dekoracija (predviden čas za izdelavo je 90 min.) in Spomladanski okroglo oblikovan šopek, prosto vezan (predviden čas za izdelavo je 30 min.)

Področje vrtnarstva: Vrtnarski nasad (predviden čas za izdelavo je 120 min.; nasad ne sme biti višji kot 2m, širine 1m in dolžine 1,5m; širina in dolžina sta lahko tudi zamenjani).

Vse zainteresirane vabimo, da oddajo SKICO svoje ideje obema organizatorkama tekmovanja (po področju), skupaj s prijavnico na tekmovanje, najkasneje do torka, 5.2.2019, ko bomo imeli v glavnem odmoru ob 10.00 uri, v knjižnici, skupen sestanek.

Organizatorki predtekmovalnega izbora:

za področje cvetličarstva: ga. Veronika Cvetko (veronika.cvetko@hvu.si) in za področje vrtnarstva: ga. Romana Špes(romana.spes@hvu.si)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja