Skip to main content
Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Srednja poklicna in strokovna šola

Športni dan, 23. 9.

Jesenski športni dan

Splošna navodila:

V petek, 23. 9. 2022, je predviden športni dan za dijake od 1. do 4. letnika. Dijaki se zberejo po razredih ob točno določenem času in kraju, ki je objavljen na oglasni tabli. Sledi razdelitev malice ter napotki razrednikov oziroma njihovih spremljevalcev o varni hoji v skladu z vsemi aktualnimi priporočili NIJZ.

Dijaki se z nekajminutnim zamikom v okviru svojega razreda pod budnim očesom spremljevalcev odpravijo na pohod.  Ves čas se je potrebno držati svoje skupine in med sabo vzdrževati priporočeno medsebojno razdaljo. Povratek vseh skupin je predviden do 12.00. 

Dijaki morajo biti v primerni športni opremi in obuti v pohodne čevlje (debel gumijast podplat, čevlji naj segajo čez gleženj). Po potrebi naj dijaki vzamejo s sabo pohodne palice, odvračalo za klope, sadež, čokolado ali energijsko rezino, dodatno pijačo, najbolje vodo in majico za preobleči. Alkohol in kajenje na športnem dnevu niso dovoljeni.

 

Dijaki 1. in 4. letnikov prevzamejo malico na šoli 10 minut pred odhodom skupine! Ostalim razredom malico razdelijo spremljevalni učitelji.

5. dHT oddelek ima pouk po posebnem razporedu.

S športnim dnevom bomo obeležili tudi Dan slovenskega športa.

Klemen Vodovnik, prof.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja