Skip to main content
Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Srednja poklicna in strokovna šola

Šolska prehrana

8.11.2021 –
12.11.2021
1.     Meni
Topla malica
2.     Meni
Topla vegi malica
3.     Meni
Hladna mesna malica
4.     Meni
 Hladna vegi malica
Ponedeljek
8.11.2021
Piščančji paprikaš
Pire
Solata
Tortelini s skuto in špinačo
Sirna omaka
Solata
Sendvič
Poli,sir
Napitek  0,5
Kraljeva maslena štručka
Jogurt/sadje
Napitek 0,5
Torek
9.11.2021
Svinjski zrezek v naravni omaki
Pražen krompir
Solata
Pražen krompir
Ocvrta svetača/čebulni obročki
Solata  
Piščančji hamburger s sirom
Napitek 0,5
Polnozrnata štručka – vegi sendvič
Napitek 0,5
 
Sreda
10.11.2021
 
Piščančji file
Eko kus kus
Dušene bučke
Solata  
Eko kus kus
Sojin polpet
Dušene bučke
Solata  
Sendvič
Piščančja šunka,sir
Napitek 0,5
Sezam pletenica s sirom in solato
Napitek 0,5
Četrtek
11.11.21
Pečeno piščančje bedro
Mlinci
Rdeče zelje
Kostanjevi štruklji
Kompot
 Ocvrt piščančji zrezek v kajzerici
Napitek 0,5
Ocvrte ribje palčke v štručki
Napitek 0,5
Petek
12.11.2021
Fižolova mineštra s hrenovko
Puding  
Marmeladne palačinke
Sadje  /kompot
Sendvič
Hamburška slanina,sir
Napitek 0,5
Sendvič
Sir,paradižnik,solata
Napitek 0,5

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja