Skip to main content
Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Srednja poklicna in strokovna šola

1. Športni dan, četrtek 23. 9. 2021

V četrtek, 23.9.2021, je predviden športni dan za dijake od 1. do 4. letnika. Dijaki se zberejo po razredih ob točno določenem času in kraju, ki bo objavljen na oglasni tabli. Z ločenimi zbornimi mesti in različnim časom želimo zagotoviti primerno socialno razdaljo med skupinami (po priporočilu NIJZ). Prosimo vas, da se navodil držite in jih upoštevate ves čas pohoda. Povratek vseh skupin je predviden do 12.00. 

Dijaki morajo biti v primerni športni opremi in obuti v pohodne čevlje (debel gumijast podplat, čevlji naj segajo čez gleženj) ne pozabite tudi na maske. Po potrebi naj dijaki vzamejo s sabo pohodne palice, repelente za klope, sadež, čokolado ali energijsko rezino, dodatno pijačo, najbolje vodo in majico za preobleči. Alkohol in kajenje na športnem dnevu niso dovoljeni.

Dijaki se z nekajminutnim zamikom v okviru svojega razreda pod budnim očesom spremljevalcev odpravijo na pohod.  Ves čas se dijaki držijo svoje skupine, med sabo naj vzdržujejo medsebojno razdaljo in se ne mešajo med razredi. 

Dijaki 1. in 4. letnikov prevzamejo malico na šoli 10 minut pred odhodom skupine! Ostalim razredom malico razdelijo spremljevalni učitelji.

5. dHT oddelek ima pouk po posebnem razporedu.

S športnim dnevom bomo obeležili tudi Dan slovenskega športa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja