Skip to main content
Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Srednja poklicna in strokovna šola

Obvestilo za maturante in starše

Približuje se Maturantski ples Šole za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, ki bo v petek, 12. januarja 2024, s pričetkom ob 18.00, v Kongresnem centru Thermana Park Laško (novi del zdravilišča).

Dijaki, ki plešejo, se bodo zbrali ob 15.30 na generalki, ostali dijaki pa pridejo ob 16.30, zaradi skupinskega slikanja z razredniki. Prihod ostalih gostov je ob 17.30.

Predviden zaključek dogodka je ob 24.00.

Cena vstopnice je 51,00 €/ osebo, v kateri so zajeti vsi stroški maturantskega plesa, razen pijače. Dijaki poravnajo celotni znesek vstopnic v četrtek, 4. 1. ali v petek, 5. 1. 2024 v šolski knjižnici.

Prijave so dokončne in odpovedi ni. V kolikor bi do odpovedi prišlo, se vrnejo samo stroški večerje, ki znaša 26,00 €/osebo, ostalo so stroški organizacije in se ne vračajo.

Meni zajema:

Juha v jušnikih, porcijsko postrežena glavna jed, mešana solata in

torta – ½ sadne in ½ čokoladne (svečani razrez v dvorani + vulkanček).

 Možni so vegetarijanski meniji, meniji za osebe s celiakijo in posamezne diete.  Spremembo javite do 5. 1. 2024 ali ob nakupu vstopnic. Pijačo plačujete sproti sami. Prepovedan je vnos pijače na maturantski ples! Lahko pa prinesete pecivo ali sadje, ki naj bo vidno in v zmernih količinah.

PARKIRNA MESTA so zagotovljena neposredno ob kongresnem centru (170 mest) ali v plačljivi garažni hiši (277 mest). Garažna hiša je logistično povezana s kongresnim hotelom.

Garderoba je na voljo, vendar za vredne stvari odgovarjate sami.

Za kakršne koli informacije smo vam na voljo na naslovu: danica.korosec@hvu.si in elizabeta.strencan@hvu.si .

Prijazen pozdrav in veselimo se srečanja z vami.

 

Organizatorici: Danica Korošec in Elizabeta Strenčan