Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Srednja poklicna in strokovna šola

Author: tjasa

Šolska prehrana

5. 10. – 9. 10.
1. meni
2.     meni
3.     meni
4.     meni
Ponedeljek
Mongolsko meso
Riž
Solata
Riž
Zelenjavni zrezek
Solata
Sendvič
poli,sir,kumare
Napitek 0,5
Sirova štručka
Jogurt vanilija
Sadje
Sok
Torek
Mesni kanelon
Pražen krompir
Solata
Mlečni zdrob s kakavom
Sadje
pirina štručka
tirolska salama,sir
sadje
napitek 0,5
Pirina štručka
Sir,paradižnik,solata
sadje
Napitek
Sreda
Piščančji file v smetanovi omaki
Testenine
Solata
 
Solatni krožnik s sirom
(Testeninska solata,koruza,fižol,zelje,
Zelena solata)
Sendvič
Piščančja šunka,sir
Napitek
Tuna sendvič
Napitek 0,5
Četrtek
Sesekljan zrezek
Pire
Bučkina omaka,solata
Gratinirane skutine palačinke
Kompot
Sendvič
Šunka,sir,kumare
Napitek
Francoska štručka –
Jajčni namaz
Napitek 0,5
 
Petek
 
Ocvrt oslič
Krompirjeva solata s kumarami
Njoki z grško omako
Solata
Sendvič
Suha,sir
Napitek 0,5
Burek s skuto in špinačo
Napitek

Zapisnik sestanka Dijaške skupnosti, 14. 9. 2020

ZAPISNIK

  1. seje Dijaške skupnosti Šole za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, ki je potekal v ponedeljek, 14. 9. 2020, ob 10.15 uri v parku pred šolo.

 

Sestanka so se udeležili vsi predstavniki razrednih skupnosti, mentorici Andreja Gerčer in Sergeja Jekl ter ravnateljica Štefanija Kos Zidar.

Dnevni red:

  1. Nagovor ravnateljice.
  2. Volitve predsednice dijaške skupnosti in predlogi za predstavnike dijakov v Svetu zavoda.
  3. Razno

 

Točka 1:

Uvodno besedo ima ravnateljica Štefanija Kos Zidar, ki nas najprej lepo pozdravi in predstavi nove predstavnike dijaške skupnosti iz prvih letnikov. Ravnateljica predstavi trenutne razmere in pravila, ki veljajo na šoli zaradi COVID-19.

To so:

  • obvezno nošenje mask;
  • razkuževanje ob vstopu v šolo (pove, da pričakujejo avtomatsko elektronski razpršilec za razkuževanje rok);
  • novi razpored izvajanja malice (topla malica se poje v kuhinji, a se morajo upoštevati stroga pravila higiene, hladna malica pa se poje v razredu ali v parku);
  • novi prevzem malice (dežurni dijaki vsakega razreda hladno malico prevzamejo pred kuhinjo, kjer jih čakajo zaboji);
  • dežurni dijaki morajo biti na svojih dežurnih mestih ob 7. 30.

Točka 2:

Potrdili oz. izvolili smo predsednico dijaške skupnosti, to je dijakinja 4. AT, Nastja Šmid, ki je to nalogo opravljala že lansko leto. Na sestanku smo podali tudi predloge za dijaka, ki bi našo šolo zastopala v Svetu zavoda. Izbrali smo 4 dijake. V petek, 18. 9. 2020, pa bodo potekale volitve, na katerih bomo dijaki izbrali 2 predstavnika.

Točka 3:

Mentorici sta nas opomnili, da kadilci svojega prostora, kjer lahko kadijo, ne čistijo, zato se bo, tako kot lani, uvedel seznam kadilcev, ki bodo izmenično čistili prostor. Predstavniki razredov pripravijo seznam kadilcev iz posamičnega razreda. Opozorili sta nas, da se ob platani, ki je poleg parkirišča ne smemo zadrževati, jesti ali kadi, saj se okoli platane nabirajo smeti.

 

                                                                                                              Zapisala:                                                      

                                                                 Nastja Šmid, predsednica Dijaške skupnosti ŠHVU Celje

Šolska prehrana

28. 9.– 2. 10.
 1.     meni
 2.     meni
 3.     meni
 4.     meni
Ponedeljek
Piščančji frikase s porom in korenjem
Dušen riž
Solata
Dušen riž
Mehiška omaka
Solata
Sendvič
Suha,sir
Napitek 0,5
Maslen rogljiček
Jogurt straccitela
Sadje
Napitek 0,5
Torek Golaževa enolončnica Puding Marelični cmoki Kompot
Ocvrt piščančji zrezek v štručki Napitek 0,5 Polnozrnata štručka – vegi sendvič Napitek 0,5
Sreda Pleskavica                     Riž                              Solata Sir na žaru Zelenjavni riž solata Hot dog        Napitek 0,5 Žepek mix (vanilij,čoko,marelica) Napitek 0,5
Četrtek Svinjski zrezek    Gobova omaka           Pire                             Solata Gratinirane bučke s kus kusom      Pire                  Solata Sendvič           Poli,sir         Napitek 0,5 Sirov polžek              Jogurt vanilija            Sadje                         Napitek 0,5
Petek Piščančji dunajski zrezek                      Pražen krompir     Solata Pražen krompir Sojin polpet   Solata Sendvič Hamburška slanina,sir  Napitek 0,5 Pletena makovka     Puding                           Sadje                          Napitek

Šolska prehrana

21. 9.– 25. 9.
 1.     meni
 2.     meni
 3.     meni
 4.     meni
 
Ponedeljek
 
Gorčično meso
Kus kus
solata
Zelenjavni zrezek
Kus kus
solata
Piščančji gril s sirom v štručki
Napitek 0,5
Burek s skuto in špinačo
Napitek 0,5
 
Torek
 
Pečeno piščančje bedro
Mlinci
solata
Široki rezanci z drobtinami,sladkorjem in orehi
Sadje
Sendvič
Tirolska,sir
Napitek
Sadni žepek mix 2x
(jagoda,mango,vanilija)
Napitek 0,5
 
Sreda
 
Pire
Cordon blue(zrezek polnjen s šunko in sirom)
Solata
Rižev narastek
kompot
Sendvič
Šunka,sir
Napitek
Tuna sendvič
Napitek 0,5
 
Četrtek
 
Kremna špinača
Pire, hrenovka
Skutini štruklji
kompot
Piščančji nugetsi v štručki
Napitek 0,5
Vegi sendvič –
Napitek 0,5
 
Petek
 
Mesna enolončnica z zelenjavo in žličniki
Puding
Špinačni tortelini
Parad. omaka
Solata
Sendvič
Poli,sir
Napitek
Sezam pletenica –
Sirni namaz,sir,kumare
Napitek 0,5

Šolska prehrana

14. 9. – 18. 9.
1.     meni
2.     meni
 3.     meni
 4.     meni
Ponedeljek
 
Makaronovo meso
Solata
 
testenine v
smetanova omaka s sirom
solata
Hot dog
Voda z okusom 0,5
Masleni rogljič
Sadni tekoči jogurt 0,5
Sadje
 
Torek
 
 
Piščančji file
Drobnjakova omaka
Riž s korenčkom
Solata
Čokoladne palačinke
Sadje /kompot
Sendvič
Šunka,sir
Voda z okusom 0,5
Vegi sendvič v polnozrnati štručki
Napitek 0,5
 
Sreda
Krompirjev golaž
Hrenovka
Mini rolada
Corn flakes/čokoladne kroglice
Mleko/jogurt
Mini rolada/sadje
Sendvič
Suha,sir
Napitek 0,5
Ameriški toast
Jajčni namaz,solata
Napitek 0,5
 
Četrtek
 
Čufti v paradiž. omaki
Pire
Solata
Pire
Sojin polpet
Parad. omaka
Solata
Ocvrt piščančji zrezek v štručki
Napitek 0,5
Pletena makovka
Sadni jogurt,sadje
Napitek
 
Petek
Špageti s tunino omako
Solata
 
Špageti
Gobova omaka
Solata
Sendvič
Poli,sir
Napitek 0,5
Ribje palčke v štručki
Napitek

Šolska prehrana

7. 9. – 11. 9.
1.     meni
 2.     meni
 3.     meni
 4.     meni
Ponedeljek
Špageti boloneze (puranje meso)
Solata
Napitek
Špageti s paradižnikovo omako
Solata
 
Polnozrnata štručka
Poli,sir,kumare
Napitek
Polnozrnata štručka
Vegi sendvič
Napitek
 
Torek
Piščančja rižota
Solata
Napitek
Rižota na mehiški način
(koruza,fižol,pelati……..)
Solata
Piščančji nugetsi v štručki
Napitek
Čokoladni žepek
Puding
Sadje
Napitek
Sreda
Svinjski zrezek v naravni omaki
Testenine
Solata
Marelični cmoki
Kompot
Piščančji gril zrezek s sirom v kajzerici
Napitek
Četrtek
Ričet s prekajenim mesom
Puding
Carski praženec
Kompot
Petek
Ocvrta piščančja bedra
Pražen krompir
Solata
Zelenjavni zrezek
Pražen krompir
Solata
Sendvič
Suha,sir
Napitek
Žepek mix (2x)
Napitek

Šolska prehrana

1. 9.- 4. 9.
1.     meni
2.     meni
3.     meni
4.     meni
 
Ponedeljek
 
————
————
————
————
Torek
————
————
Sendvič poli,sir
Čokoladica
Breskov sok 0,2
Sendvič s sirom
Čokoladica
Sok 0,2
 
Sreda
 
 
————
 
————
Hot dog
Napitek 0,5
Tuna sendvič
Napitek 0,5
 
Četrtek
 
————
————
Sendvič v makovki
Šunka,sir,solata
Napitek 0,5
Makovka s tremi siri in solato
Napitek 0,5
Petek
————
————
Ocvrt piščančji zrezek v kajzerici
Napitek 0,5
Sirov polžek 100 g
Sadje
Tekoči jogurt 0,5

Razpored pisnih in ustnih izpitov poklicne mature – jesenski rok 2020

RAZPORED PISNIH IZPITOV POKLICNE MATURE
PONEDELJEK, 24. avgust 2020
SLOVENŠČINA
TOREK, 25. avgust 2020
MATEMATIKA
PETEK, 28. avgust 2020
ANGLEŠČINA
NEMŠČINA
PONEDELJEK, 31. avgust 2020
HORTIKULTURA,
OBLIKOVANJE V ARANŽERSTVU

 

Pisni izpiti se začnejo ob 9.00. Na šoli bodite 20 minut prej.

Razpored pisanja po razredih bo objavljen na oglasni deski poklicne mature na dan izpita.

RAZPORED USTNIH IZPITOV (klikni)

Kontaktne informacije:

Tajništvo: 03/4285-900
Ravnateljica:
03/4285-923
Svetovalna služba: 03/4285-921
Knjižnica: 03/4285-920
Računovodstvo: 03/4285-919
Izobraževanje odraslih: 03/4285-911