Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Srednja poklicna in strokovna šola

Avtor: tjasa

Šolska prehrana

6.6.2022 –
10.6.2022
1.     Meni
Topla malica
2.      Meni
Topla vegi malica
3.     Meni
Hladna mesna malica
4.     Meni
 Hladna vegi malica
Ponedeljek
6.6.2022
Pire
Ocvrt piščančji zrezek
Solata
Zelenjavni zavitek s sirom v listnatem testu
Solata
Sendvič
Piščančja šunka,sir
Napitek 0,5
Vegi sendvič
Napitek 0,5
Torek
7.6.2022
 
Sendvič
Suha,sir
Napitek 0,5
Vegi sendvič
Napitek 0,5
Sendvič
Poli,sir
Napitek 0,5
Tunin sendvič
Napitek 0,5
Sreda
8.6.2022
Testenine
Milanska omaka
Solata
Testenine
Paradižnikova omaka/parmezan
Solata
Piščančji nugetssi
V štručki
Napitek 0,5
Vegi sendvič
Napitek 0,5
Četrtek
9.6.2022
Športni dan
Lunch paket
 
Ni na razpolago
Ni na razpolago
Ni na razpolago
Petek
10.6.2022
 
Pire
Špinača
Hrenovka
Pire
Špinača
Sojin polpet
Hot dog
Napitek 0,5
Vegi sendvič/Tunin sendvič
Napitek 0,5

Šolska prehrana

30.5.2022 –
3.6.2022
1.      Meni
Topla malica
2.      Meni
Topla vegi malica
3.      Meni
Hladna mesna malica
4.      Meni
 Hladna vegi malica
 
Ponedeljek
30.5.2022
 
 Sendvič
Suha  ,sir
Napitek 0,5
 
Vegi sendvič
Napitek 0,5
 
 
Sendvič
Piščančja šunka,sir
Napitek 0,5
 
Tunin sendvič
Napitek 0,5
 
Torek
31.5.2022
 
 
Svinjska pečenka
Pražen krompir
Solata
 
Ocvrt oslič
Pražen krompir
Solata  
Piščančji fingersi v štručki
Napitek 0,5
Žepek mix
Napitek 0,5
Sreda
1.6.2022
Rižota z puranom in zelenjavo
Solata
Riž
Ocvrta cvetača/bučke
Solata
 
Sendvič
Poli ,sir
Napitek 0,5
Sirov polžek
Sadni jogurt
Napitek 0,5
Četrtek
2.6.2022
 
 Palačinke s čokolado
Sadje
 
 Palačinke z marmelado
Sadje
 
Ocvrt piščančji zrezek v štručki
Napitek 0,5
Ribje palčke v štručki
Napitek 0,5
Petek
3.6.2022
Špageti s tunino omako
Solata  
 Špageti s paradižnikovo omako /parmezan
Solata
Hot dog
Napitek 0,5
Sezam pletenica
S sirom
Napitek 0,5

Šolska prehrana

23.5.2022 –
27.5.2022
1.     meni
Topla malica
2.     Meni
Topla vegi malica
3.     Meni
Hladna mesna malica
4.     Meni
 Hladna vegi malica
Ponedeljek
23.5.2022
 Tortelini s pršutom
Solata
 Tortelini s sirom
Solata
 
Sendvič
poli,sir
Napitek 0,5
Tunin sendvič
Napitek 0,5
Torek
24.5.2022
 
Furmanska pečenka
Pražen krompir
Solata
Slivovi/marelični cmoki
Kompot
Piščančji fingersi v štručki
Napitek 0,5
 
Žepek mix
Napitek 0,5
Sreda
25.5.2022
Piščančji zrezek po vrtnarsko
Testenine
Solata
 
 Corn flakes/muesli
Jogurt/mleko
Sadje
Sendvič
Suha,sir
Napitek 0,5
Polnozrnata štručka
Vegi sendvič
Napitek 0,5
Četrtek
26.5.2022
Čufti v parad.omaki
Pire
Solata
Pire
Parad.omaka
Sojin polpet
Solata  
Piščančji burger s sirom
V štručki
Napitek 0,5
Maslen rogljič
Sadni jogurt
Sadje
Napitek 0,5
Petek
27.5.2022
Špageti po bolonsko
Solata
Špageti s sirovo omako
Solata
Pečena hrenovka v štručki
Napitek 0,5
Vegi sendvič
Napitek 0,5

Obveznosti do konca pouka za dijake nezaključnih letnikov

  • V času med 13. in 17. junijem 2022: še pridobivanje ocen pri posameznih dijakih, opravljanje manjkajočih obveznosti: interesne dejavnosti …, PUD …
  • Ocene morajo biti zaključene do petka, 17. junija 2022, do 14.00.
  • Redovalna konferenca za nezaključne letnike bo v ponedeljek, 20. junija 2022.
  • Razdelitev spričeval za nezaključne letnike bo v petek, 24. junija 2022, v šoli;
  • Popravni izpiti (spomladanski rok) bodo v času med 28. junijem in 5. julijem 2022; prijavnice dijaki oddajo razredniku do 24. junija 2022 osebno. Priprave na popravni izpit so v ponedeljek 27. junija 2022 (poseben razpored – dogovor z učiteljem).
  • Popravni izpiti (jesenski rok) bodo v času od 16. avgusta dalje; prijavnice dijaki oddajo prav tako do 24. junija 2022. Zadnji rok za oddajo prijavnice je 5. julij 2022.
PUD cvetličar, vrtnar, hortikulturni tehnik SSI in PTI– počitniška praksa
  • 1.CV in domski dijaki; 20. do 24. junij 2022, 7.00 do 14.00;
  • 2. CV: 4. do 8. julij 2022, 7.00 do 14.00;
  • 4. (d)HT: 18. do 22. julij 2022, 7.00 do 14.00;
  • 1. HT, 2.HT in 3.HT: 8. do 12. avgust 2022; 7.00 do 14.00;
Praktično usposabljanje z  delom poteka vsak dan med 7.15 in 14.00 oz. 15.00 (glej razpored zgoraj). V šolo prihajate ob 7.00, kjer se do 7.15 oblečete v delovno obleko glede na program, ki ga obiskujete (cvetličarji – predpasniki, vrtnarji, hortikulturni tehniki – farmarke). Poleg imejte še cepilni nož, vrtnarske škarje, beležko in svinčnik ter bodite vremenu primerno dodatno oblečeni in obuti.
Dijaki vsak dan sproti doma pišete e-dnevnik dnevnik, ki ga po končanem praktičnem usposabljanju oddate mentorici.
Mentorji za PUD:
1.CV: Elizabeta Strenčan
2.CV: Anja Žužej Gobec
1.HT: Veronika Cvetko
2.HT: Katja Funtek
3.HT: Emil Špes
4.(d)HT: Andeja Gerčer
Garderobne omarice: dijaki nezaključnih letnikov garderobnih omaric ne boste izpraznili, saj velja pravilo, da imate svojo garderobno omarico v uporabi do končanja šolanja pri nas na šoli.
Knjižnica – vračilo gradivo: dijaki prinesete učbenike in gradivo vsak dan med 8.00 in 12.00, do vključno 24. junija 2022.
                                                                                        Štefanija Kos Zidar,
                                                                                                     ravnateljica   

Predaja vrtnice

V petek, 20. 5. 2022 bo med 10. in 11. uro potekala predaja vrtnice. Dogodek bo na šolskem igrišču. Vabljeni ste vsi dijaki in učitelji. Za vrtnico se bodo potegovali dijaki 2. CV, 3. AT/3. HT in 4. dHT.
Po končanem dogodku greste k pouku. Dijaki – maturanti, ki ste plesali četvorko na maturantskem plesu, pa se udeležite poulične četvorke v Celju.
                                                                        Dijaška skupnost

Kontaktne informacije:

Tajništvo: 03/4285-900
Ravnateljica:
03/4285-923
Svetovalna služba: 03/4285-921
Knjižnica: 03/4285-920
Računovodstvo: 03/4285-919
Izobraževanje odraslih: 03/4285-911