Skip to main content
Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Ljubljanska cesta 97, 3000 Celje

Priprave in preizkus likovne nadarjenosti

Informacije o pripravah in preizkusu likovne nadarjenosti

PREIZKUS LIKOVNE NADARJENOSTI 2023 FOTOGRAFSKI TEHNIK

Preizkus likovne nadarjenosti je pogoj za vpis v program FOTOGRAFSKI TEHNIK. Brez tega preizkusa, ki je organiziran enkrat letno, se ne morete prijaviti ali prijave prenesti oz. se vpisati v ta program, zato priporočamo vsem, ki vidite program Fotografski tehnik kot eno od možnih izbir nadaljnjega izobraževanja, da se k preizkusu prijavite.

Na preizkus likovne nadarjenosti se morate prijaviti do 2. marca 2023.

Prijavnica je dostopna na povezavi: https://forms.office.com/e/8LuhgY6w8Z. Povezava je objavljena tudi na naši spletni strani www.hvu.si.

Preizkus likovne nadarjenosti bo potekal v četrtek, 16. marca 2023, ob 9. uri, na Šoli za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje. Trajal bo približno 3,5 ure. Preizkus bo zajemal tri naloge:

  1. risanje predmeta/predmetov po opazovanju,
  2. barvna kompozicija in prostorsko oblikovanje,
  3. fotografska interpretacija

Prosimo, da s seboj prinesete material in pripomočke, ki jih potrebujete za preizkus: svinčnik, radirka, šilček, ravnilo, fotoaparat ali telefon ali katerakoli druga naprava s katero lahko naredite fotografijo.

Za vse dodatne informacije nam pišite na naslov svetovalna.sluzba@hvu.si ali nas pokličite na 03 428 59 21 ali ravnateljico na telefon 041 771 061.

Prijazno Vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

Vesna Flander                                                                                               Štefanija Kos Zidar

šolska svetovalna delavka                                                                             ravnateljica

Preizkus likovne nadarjenosti