Natisni

Nagrade za »Najboljšo mapo učnih dosežkov« v šolskem letu 2016/17

10. maja 2017 so se naši dijaki programa aranžerski tehnik udeležili podelitve nagrad za »Najboljšo mapo učnih dosežkov« v organizaciji CPI in dosegli odlične rezultate:

1. Mesto: Sara Irman Kolar, 4. AT;

2. Mesto: Kaja Horvat, 4. AT;

Posebno nagrado za kreativnost: Nik Monfreda Markišić, 4. AT

 V natečaju so sodelovali še:

Nejc Kelner, Barbara Golob, Klavdija Korber in Narea Gaja Anai, vsi 4.AT.

Mentorica vsem dijakom je bila Veronika Cvetko, prof. Vsem dijakom in mentorici iskreno čestitamo.

 Štefanija Kos Zidar, ravnateljica

Natisni

Geografsko tekmovanje 2017

V torek, 17. januarja 2017 je na šoli potekalo šolsko geografsko tekmovanje. Tema letošnjega tekmovanja je bila »Naravne danosti sopogojujejo gospodarstvo pokrajine«. Udeležilo se ga je 13 dijakov. Bronasto priznanje so prejeli Petra Pograjc in Angelika Vasle iz 2. HT, Jasmina Požeg iz 2. AT, Miha Drolc iz 3. V in Nejc Kelner iz 4. AT.

Jasmina Požeg se je udeležila območnega tekmovanja, ki je potekalo v četrtek, 9.3.2017 na Srednji šoli Črnomelj. Po uvodnem kulturnem programu je sledil prvi, pisni del tekmovanja. Tekmovalci so pokazali svoje znanje v poznavanju izbrane teme. Drugi del tekmovanja je potekal v okolici šole, kjer so mladi geografi uporabili svoje znanje in veščine terenskega dela.

Vsem tekmovalcem za dosežene rezultate iskreno čestitamo.                                                                                                                 Lidija Oblak, mentorica

Save

Več prispevkov